Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Οι Spamer των Ψηφοδελτίων

Ποιος άλλος άλλωστε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, (περισσότερα για το ποιόν του εδώ) μαθητούδι στην πολιτική σαν τον μπαμπά του, έσπευσε να επωφεληθεί του θεσμού της κληρονομικής δημοκρατίας που ανθεί σε αυτόν τον τόπο.
Ήταν ένα από τα δύο ονόματα που μου σπάσανε τα νεύρα, βλέποντάς τους στο inbox του e-mail της δουλειάς μου. Κι επειδή είμαι αποδέκτης πολλών e-mail group accounts, φθάνανε καθημερινώς μπόλικα. Έως και μήνυμα στον τηλεφωνητή του εταιρικού τηλεφώνου μου, μου άφησε ο διάδοχος του δρακουμελ.

"Γεια σου είμαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. (εδώ τρως μια κρυάδα κι έχεις ρίγους σε όλο το τηλεφώνημα) Σε αυτό το μήνυμα θα σου μιλήσω άμεσα και ξεκάθαρα. Θέλω να δεις το περιεχόμενο και όχι το περιτύλιγμα. Μπήκα στην πολιτική έπειτα από 10 χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πενταετής θητεία μου στη Βουλή συνοδεύτηκε από δράση για κάθε δήμο της Β’ Αθηνών. Με πρωτοβουλίες στο Κοινοβούλιο και παρεμβάσεις για το περιβάλλον. Στις εκλογές ζητώ την στήριξή σου. Για να Κοιτάμε Μακριά με το θάρρος της γνώμης, με γνώση και εμπειρία ( εδώ μιλάει για τον πατέρα του). Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να Είμαστε Κοντά (εμάς μας ρώτησε). Σε ευχαριστώ για την προσοχή σου. (Παρακαλώ)"

Τελικά, αυτό ήταν το περιεχόμενο; Πρέπει να τα σπάει ο τύπος. Έχει πιο πολύ περιεχόμενο κι από σουβλάκι χωρίς κρέας, τζατζίκι, πατάτες, ντομάτες, κρεμμύδι και με την πίτα τίγκα στο λάδι.

Και σα να μην έφτανε αυτό, στην σελίδα του εμπεριείχε φόρμα γκαντεμιάς για να κάνεις δήθεν πλάκα στους φίλους. Με συγχωρείτε αλλά με αυτά δεν παίζουμε. Δείτε κάτω καλύτερα την εικόνα, γιατί αν μπείτε στην σελίδα θέλετε ειδικό anti-spyware μητσοτακικό, που μόνο η ΚΥΠ διαθέτει. Οι άλλες μυστικές υπηρεσίες δεν χρειάζεται να έχουν, γιατί τους παίρνει τηλέφωνο ο ίδιος.


Πάντως, είπα δεν βαριέσαι και επειδή μισώ όλους τους συναδέλφους στην δουλειά τους έστειλα μία μαζική ειδοποίηση στα εσωτερικά τους τηλέφωνα.
Έτσι την επομένη έμαθα πως τους κάηκαν οι οθόνες, σκληροί, τροφοδοτικά ή στην καλύτερη το outlook express ήθελε επαναρύθμιση. Εγώ υποκρίθηκα πως είχε κολλήσει το pc και του έκανα βιαστικά ένα restart για να μην πάρουν χαμπάρι. Με τους μητσοτακικούς στο πλευρό σου, έχεις στο τσεπάκι την νίκη σε ένα ψηφιακό πόλεμο. Ο χάκερ-κράκερ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το alias anti-gastone, φέρνει την συμφορά όπου αφήσει τα ίχνη του και προσφέρει τις υπηρεσίες του σχεδόν δωρεάν. Μόνο την ψήφο σου ζητάει. Σιγά τ' 'υγά. Σε αντάλλαγμα ένας πραγματικός skynet, στέκεται στο πλευρό σου για να πάρεις εκδίκηση για όλες εκείνες τις χαρτούρες που σου αφήσανε ένα ηλιόλουστο, πρωινό δίπλα στον αχνίζων ελληνο-τουρκικο-βραζιλιάνικο καφέ σου.

Ο 2ος spammer και καταϊδρωμένος ήταν κάποιος Κωνσταντάρας του ΛΑΟΣ που συνεχώς φλυαρούσε το ίδιο κείμενο πετώντας εθνικιστικές κορώνες και κάνοντας εμετό τις δήθεν πατριωτικές ανασφάλειές του πάνω στην LCD οθόνη του εταιρικού υπολογιστή μου. Χάλασα όλα τα μαντιλάκια καθαρισμού και η υπεύθυνη υλικού με κοιτάει από τότε με μισό μάτι.
Πάντως, φαίνεται, πως ακόμη και μέσω spam το ΛΑΟΣ, προσπαθούσε να πάρει ψήφους από την ΝΔ, έτσι η ΝΔ προχώρησε στο plan B και έβαλε το μυστικό της όπλο να ξεκαθαρίσει την έκβαση της διαδικτυακής μάχης.
...φτωχό ΛΑΟΣ, δεν είχες καμία ελπίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://www.youtube.com/watch?v=qTgKbpWsoSw
http://krokodilos.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

1 σχόλιο:

denuparxw είπε...

τον γιο του Κωνσταντάρα του ηθοποιού δε ξέρεις; τον εκδότη της εφημερίδας traffic (έχει κλείσει τώρα νομίζω). τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. που μπήκε στο ΛΑ.Ο.Σ...