Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

TVXΣ & promotion


Το παραπάνω print screen από το TV Χωρίς Σύνορα. Μία λογική κίνηση από το TVXΣ για να βρει έσοδα ίσως από τους απλούς αναγνώστες και να μην εξαρτάται ο βιοπορισμός του από τις διαφημίσεις, όπως άλλωστε γράφει στο εισαγωγικό σημείωμα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει γίνει καν έλεγχος στις τιμές κι έχει ακολουθηθεί η λογική μη στρογγυλοποίησης των τιμών, κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα κι από ανέκαθεν σε όλα τα προϊόντα που βλέπω ν' αναγράφεται η τιμή με αυτόν τον τρόπο. Για τον απλούστατο τρόπο, επειδή μοιάζει να λειτουργεί.
Εν συνόλω, αποτελεί ένα φάουλ του τμήματος που ανέλαβε την τιμολόγηση του προϊόντος, αφού οι επισκέπτες του ΤVΧΣ είναι "ψείρες" και λατρεύουν τις συνωμοσιολογίες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ρε συ δεν είναι μηνιαία η χρέωση στις συνδρομές. Σου λεει πληρώνεις και είσαι συνδρομητής για 6 ή 12 μήνες, μια φορά πληρώνεις. Δεν ειναι online game που να στα τραβάει κάθε μήνα. οποτε; Στρογγυλότατο ειναι το one time ποσό.
Δευτερον για να μην λεμε μαλακίες γιατι εχω βαρεθεί τις μαλακίες των site τέτοιου στυλ όπως το tvxs που λενε δεν έχουν λεφτά για το site και τον χώρο, για έναν χώρο 250gb και απεριόριστο bandwidth πληρώνω 46 ευρώ τον χρόνο και κάνω και streaming και όλα και έχουμε και φόρουμ με 10.000 ατομα και άπειρως μεγάλο databse. ΠΟΣΑ έξοδα έχουν επιτέλους; που πηγαν και αγοράσαν χώρο;

Νομίζω είπε...

Δεν διαφωνώ ότι πληρώνεις μια φορά. Το θέμα είναι πως προσεγγίζεις το κοινό; Όταν δεν βάζεις τις τιμές ,99 τότε είναι λες και πάω για ψώνια, που θέλουν παραπλανήσουν την συνήθειά του ανθρώπου να απομημονεύει την τιμή ενός προϊόντος από το πρώτο ψηφίο.
Κι όταν γράφεις στην ανακοίνωση λιγότερα από 4€ και σου βγαίνουν για την συνδρομή των 6 μηνών περισσότερα των 4€ και για την συνδρομή των 12 μηνών βγαίνει 3,99999 ε ήμαρτον. Γραπτός λόγος είναι κι όχι μαθηματικά.

Τα έξοδα του TVXS δεν είναι μόνο ο χώρος του site. Μη ξεχνάς ότι έχει και βιντεορεπορτάζ πέρα από την Ομάδα TVXS που εργάζεται. Εξοπλισμός και multimedia προγράμματα τα οποία κοστίζουν αδρά.

Μπορεί, να μου πει κάποιος ότι ασχολούμαι με τρίχες. Μπορεί να έχει δίκιο.
Από την άλλη επειδή το TVXS είναι καθημερινή μου πηγή ενημέρωσης κάτι τέτοιες πρακτικές με ξενίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Α σε αυτά έχεις δίκιο, δεν είχα προσέξει τι ακριβώς διαφημίζει και με ποιο στυλ. αυτά ειναι οντως υποτιμηση νοημοσύνης και σίγουρα ξενιζουν σε ένα μέσο που ειναι απο τα λίγα που κατι σου λέει..